Heidelberg Materials Sweden head office

Välkommen till Heidelberg Materials i Sverige

Heidelberg Materials är en av världens största byggmaterialkoncerner med verksamhet i 50 länder. I Sverige är vi marknadsledande på cement och en betydande aktör inom betong. Vi har fyra affärsområden: cement, fabrikstillverkad betong, prefabricerade betongelement (precast) och sten- och bergmaterial (ballast). Vi har verksamhet från Malmö i söder till Luleå i norr. Huvudkontoret ligger i Liljeholmen, Stockholm.

Heidelberg Materials Betong Sverige

Betonglastbil på väg

Heidelberg Materials Betong Sverige tillverkar och levererar fabriksbetong till byggindustrin såväl som till privatpersoner.

Verksamheten är uppdelad på fyra regioner med 37 betongfabriker från Skåne i söder till Östersund i norr.

Till Heidelberg Materials Betong Sverige

Heidelberg Materials Cement Sverige

Cementfabriken i Slite

Heidelberg Materials Cement Sverige tillverkar och säljer cement samt erbjuder kunskap om användning av cementbaserade produkter.Tillverkning sker vid fabrikerna i Slite på Gotland och i Skövde samt i Degerhamn på Öland där injekteringscement produceras.

Till Heidelberg Materials Cement Sverige

Heidelberg Materials Ballast Sverige

Anläggningsjord under produktion

Heidelberg Materials Ballast Sverige säljer bergkross, sand, grus och jordprodukter till företag och privatpersoner i Stockholm och Gävle med omnejd. Heidelberg Materials Ballast Sverige är en av de ledande leverantörerna av ballast till byggindustrin.

Till Heidelberg Materials Ballast Sverige

Heidelberg Materials Precast Abetong Sverige

Först i Sverige med tunna fasadelement i betong

Heidelberg Materials Precast Abetong är ett av landets ledande företag för utveckling, tillverkning och försäljning av prefabricerade betongelement och hela projekt med betongbaserade stommar. Kunderna finns inom marknadsområdena flerbostadshus, industri, lantbruk, och anläggning. Fabriker och försäljningskontor finns på 13 orter i Sverige.

Till Heidelberg Materials Precast Abetong Sverige

Heidelberg Materials Precast Contiga Sverige

Montage håldäck

Heidelberg Materials Precast Contiga är den största svenska producenten av prefabstommar med egen tillverkning av både stålstomme och betongelement.
Att ha både stålverkstad och betongelementfabrik in-house bidrar till kostnadseffektiva helhetslösningar, stor flexibilitet, hög kunskapsnivå, snabba leveranser och smidig produktionssamordning.

Till Heidelberg Materials Precast Contiga Sverige